Mozzart Промо

Третиот електричен тротинет ќе се вози во Скопје!

Tретиот електричен тротинет Xiaomi MI 365 од наградната игра ПОГОДИ НАЈГОЛЕМА КВОТА оди во уплатното место Скопје-Јане Сандански

Честитки до добитникот!

Додај коментар