Mozzart Промо

Обложувај се на специјали

Специјали за спортско обложување

Како и секогаш кога станува збор за европските и светските натпреварувања, обложувалницата Mozzart за сите свои играчи и љубители на фудбал кошарка и тенис нуди голем број на специјали.

Обложувањето на специјали е слободна игра каде играчите имаат можност да прогнозираат различни исходи на натпреварите.

Кој ќе постигне гол на натпреварот, дали голот ќе биде постигнат со глава, од слободен удар или од пенал, дали ќе има црвен картон на натпреварот или колку тројки или асистенции ќе постигне некој кошаркар, Mozzart традиционално ви нуди богата понуда со Mozzart специјалите.

 

 

 

Додај коментар