Mozzart Промо

Место за дружење и добра забава!

 

1. Посетете ги Mozzart кафе баровите, места каде сите ве знаат по име.

Искористете уште една од промо акциите. Сега со еспресо кафе добивате газиран сок по ваш избор по специјална цена.

 

2. Посетете ги Mozzart кафе баровите, најдобрите кафе барови во вашиот крај.

Време е да направите одлична комбинација! Сега со еспресо кафе добивате Heba газирана вода по специјална цена.

 

 

3. Посетете ги Mozzart кафе баровите и почувствувајте ја позитивната енергија.

Искористете уште еден вистински спој! Сега со еспресо кафе добивате енергетски пијалок BOOSTER.

 

 

 

 

4. Посетете ги Mozzart кафе баровите, идеално решение за летно освежување!

Најпосакуваниот пакет во нашите кафе барови. И ова лето на ваше барање со секои купени 3 исти пива, добивате 1 пиво гратис.

 

 

5. Посетете ги Mozzart кафе баровите, места каде секогаш сте на домашен терен.

Повелете со вашето друштво да го изгледате вашиот омилен натпревар во пријатна атмосфера, сега со 2 купени исти пива, добиватe гратис чипс.

 

Mozzart кафе барови, места за дружење и добра забава!

Дознај повеќе информации на Mozzart-овите уплатни места.

Додај коментар