Mozzart Промо

Освоен милионер џекпот во Скопје – Ѓорче 1!

Нов Милионер Џекпот, овој пат на нашето уплатно место Скопје – Ѓорче 1! 🎉🎉🎉

Среќниот добитник освои фантастичен износ од 1,679,693.00 МКД.
Честитки до него! 👏👏👏

Додај коментар