Mozzart Промо

Не 1, не 2, исплатени 5 милиони денари – Само еден ден го делеше од потенцијално најголема квота за прекрасниот Фиат 500

За само еден ден, освен освоените 5 милиони денари, играчот ќе имаше огромна можност да стане добитник и на Fiat 500, автомобилот од првата етапа на наградната игра која стартува од денес „Погоди најголема квота“. Погодената квота од 206.635,01 ќе беше вистински предизвик да се надмине и да се искачи на врвот на листата за најголема квота! 

Неверојатни вести ни доаѓаат од нашето уплатно место Гостивар 2!

Наш играч мајсторски изигра тикет и со уплата од само 20 денари, погоди квота од 206.635,01 и ја освои максималната добивка од извонредни 5.000.000,00 денари! 

За вкупната добивка од 5 милиони денари придонесе и неверојатниот бонус 60% кој изнесува 2.479.620,14.

Инаку, максималната добивка на тикет изигран со 30 парови и повеќе, изнесува неверојатни 10.000.000,00 денари, што претставува и најголемата максимална добивка во Македонија!

Комбинацијата од среќа и знаење му помогнаа да го погоди резултатот на дури 20 натпревари!

Целосниот тикет погледнете го овде.

Честитки до добитникот!!!

Додај коментар