Mozzart Промо

Нов милионер Џекпот на ВЛТ апаратите во Гостивар 7

МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ-ОТ ВЕЧЕРВА ОДИ ВO ГОСТИВАР!

Нов Милионер Џекпот, овој пат на нашето уплатно место Гостивар 7! 🎉🎉🎉
Среќниот добитник освои фантастичен износ од 1,589,198.00 МКД.
Честитки до него! 👏👏👏

Додај коментар