Mozzart Промо

„Екипа“ С01 Е05 – Американци

Сè е во знакот на почетокот Светското првенство во кошарка, Аца е оптимист, верува дека Србија може да ги победи Американците, Пеџа го поддржува, но Матија има своја теорија. Се разбира, многу реална… 🙂

Додај коментар