Mozzart Промо

„Екипа“ С01 Е06 – Летување

Теа се жали на Горанa и Миња дека Аца ја оставил самa на состанок и дека морала да го научи првиот состав на Ливерпул. Горана ја убедува дека не треба да се жали на неговата опсесија за фудбалот, туку да ја искористи…

Додај коментар