Mozzart Промо

„Екипа“ С01 Е07 – Португалија

Сигурно ќе ве интересира како Пеџа, Аца и Матија типуваа на натпреварот Србија – Португалија, но и како Пеџа со настапите на Кипар бил на дофат да биде дел од репрезентацијата на Србија…

Додај коментар