Mozzart Промо

Освоена добивка од 310,000.00 денари на ВЛТ апарати во Гостивар!

Честитки до нашиот добитник од уплатно место Гостивар-6 кој освои фантастичен износ од 310,000.00 денари на ВЛТ апаратите!

Секој знае каде ВЛТ апаратите најмногу даваат!

Донеси одлука, Mozzart!

 

Додај коментар