Mozzart Промо

Промоции на уплатни места во Скопје – Радишани, Бутел 2, Топанско Поле 2, Припор

Нашиот промо караван деновиве се прошета во Скопје на неколку Mozzart уплатни места (Радишани, Бутел 2, Топанско Поле 2, Припор). Присутните се забавуваа, преку игри ги покажаа своите вештини и познавања во спортот, а ние доделивме многу подароци.

Следете ги нашите Facebook и Instagram профили и дознајте дали токму вашиот град е следен на календарот на летни промоции!

 

Додај коментар