Mozzart Промо

Денот по утрото се познава. Дебар доби нов МИЛИОНЕР!

Утрово, во 8:54, на нашето уплатно место во Дебар, ОСВОЕН е МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ со износ од 1.244.689,00 денари. 🎉🎉🎉

Честитки до среќниот добитник!👏👏👏

Искористете го денот и Вие, посетете едно од нашите уплатни места и сами проверете каде апаратите најмногу даваат!

 

Додај коментар