Mozzart Промо

Нов Милионер Џекпот на ВЛТ апаратите во Охрид 1!

Охрид вечерва го доби новиот милионер! Освоена милионска џекпот добивка на ВЛТ апаратите на нашето уплатно место Охрид-1.

Нашиот играч стана побогат за фантастични 1,421,913.00 денари.

Честитки до него!

Продолжениот викенд започна со милионската добивка на нашето уплатно место во Дебар, а заврши со милионер џекпотот во Охрид.

Секој знае каде ВЛТ апаратите најмногу даваат!

Донеси одлука, Mozzart!

Додај коментар