Mozzart Промо

Освоен милионер џекпот во Тетово-5!

Нов Милионер Џекпот, овој пат на нашето уплатно место Тетово-5! 🎉🎉🎉

Среќниот добитник освои фантастичен износ од 1,553,079.00 МКД.
Честитки до него! 👏👏👏

Додај коментар