Mozzart Промо

ТОП ТРИ неделни добивки на ВЛТ апаратите во Mozzart!

Секој знае каде ВЛТ апаратите најмногу даваат.

Во Mozzart се разбира, а еве ги ТОП ТРИ неделните добивки на ВЛТ апаратите, кои овој пат отидоа во Дебар, Охрид и Тетово.

Честитки до среќните добитници! 👏👏👏

Посетете едно од нашите Mozzart уплатни места и уживајте во претстојниот викенд!

Донеси одлука, Mozzart!

Додај коментар