Mozzart Промо

Освоена добивка од 285,003.80 денари на ВЛТ апарати во Тетово!

Честитки до нашиот добитник од уплатно место Тетово-5  кој освои фантастичен износ од 285,003.80 денари на ВЛТ апаратите!

Пред два дена на ова уплатно место беше освоен и милионер џекпотот кој изнесуваше 1,553,079.00 МКД.

Секој знае каде ВЛТ апаратите најмногу даваат!

Донеси одлука, Mozzart!

Додај коментар