Mozzart Промо

Освоена добивка од 258,000 денари на ВЛТ апарати во Скопје – Карпош!

Честитки до нашиот добитник од уплатно место Скопје – Карпош 1 кој освои фантастичен износ од 258,000 денари на ВЛТ апаратите!

Секој знае каде ВЛТ апаратите најмногу даваат!

Донеси одлука, Mozzart!

Додај коментар