Mozzart Промо

Исплатени 592.472,00 Денари

Неверојатни вести ни доаѓаат од нашето уплатно место Тетово 3!

Наш играч мајсторски изигра тикет и со уплата од  500 денари, погоди квота од 1.393,88 и освои добивка од извонредни 594,472.00денари! 

Инаку, максималната добивка на тикет изигран со 30 парови и повеќе, изнесува неверојатни 10.000.000,00 денари, што претставува и најголемата максимална добивка во Македонија!

Целосниот тикет погледнете го овде.

Честитки до добитникот!!!

Додај коментар