Mozzart Промо

Честитки на победникот од првата етапа од наградната игра “Погоди ја најголемата квота кој освои Fiat 500

Го имаме победникот на првата етапа.

Заврши големото натпреварување на првата етапа “Погоди ја најголемата квота и освој Fiat 500 ” кое го организираше MOZZART Обложувалници во периодот од 30.08.2019  до 30.09.2019.

Орце Груев од Неготино  со добитен тикет и најголема квота од  18,270 ќе го вози прекрасниот Fiat 500, а покрај тоа може и да се пофали со одлична парична добивка!  

Додај коментар