Mozzart Промо

Освоен милионер џекпот вечерва во Скопје Мавровка

Милионер ЏекПот оди дирекно во центарот на Скопје. До дека ги чекаме резултатите од Лига Шампиони, пристигна прекрасна вест од нашето уплатно место Скопје Мавровка!

Првиот Милионер ЏекПот во овој месец оди кај наш редовен играч, кој од вечерва е побогат за 1.336.784,00 денари.

Честитки до него! 👏👏👏

Додај коментар