Mozzart Промо

Вечерва, освоен милионер џекпот Скопје Тафталиџе 2

Нов Милионер Џекпот, овој пат на нашето уплатно место Скопје Тафталиџе-2 ( во зградата Адора Diamond Garden )!!! 🎉🎉🎉

Среќниот добитник освои фантастичен износ од 1,610,503.00 МКД.
Честитки до него! 👏👏👏

Додај коментар