Mozzart Промо

Промоција на уплатно место Скопје – Трубарево

Нашиот промо караван  се прошета и во Скопје на  Mozzart уплатно место Трубарево. Присутните се забавуваа, преку игри ги покажаа своите вештини и познавања во спортот, а ние доделивме многу подароци.

Следете ги нашите Facebook и Instagram профили и дознајте дали токму вашиот град е следен на календарот на летни промоции!

Додај коментар