Mozzart Промо

Нов милионер на ВЛТ апарати во Скопје – Сансет!

Нов Милионер Џекпот вечерва, овој пат на нашето уплатно место Скопје – Сансет! 🎉🎉🎉

Среќниот добитник освои фантастичен износ од 1.494.843,00 мкд или нешто повеќе од 24.000 евра
Честитки до него! 👏👏👏

Додај коментар