Mozzart Промо

Нов милионер на ВЛТ апарати во Скопје – Чаир 1!

Нов Милионер Џекпот, овој пат на нашето уплатно место Скопје – Чаир 1! 🎉🎉🎉

Среќниот добитник освои фантастичен износ од 1.396.828,00 мкд или нешто повеќе од 22.500 евра
Честитки до него! 👏👏👏

Додај коментар