Mozzart Промо

„Екипа“ С01 Е19 – Излегување

Горана ги убеди Теа и Наталија да излезат со неа. Tие очекуваат да отидат на некое фенси место, но откако ќе влезат во автомобилот, Горана им открива каде всушност тргнале…

 

Додај коментар