Mozzart Промо

„Екипа“ С01 Е20 – Среќен Ден

Теа влетува во Моцарт, бесна поради инцидентот што го имала со својот автомобил. Кога ќе излезе дека автомобилот не само што престанал да работи, туку е и сериозно оштетен, Теа гледа можност за лесен профит, убедувајќи ги другите дека ѕвездите сакаат да и кажат нешто…

Додај коментар