Mozzart Промо

Нов милионер на ВЛТ апарати во Скопје – Карпош 1!

Нов Милионер Џекпот, овој пат на нашето уплатно место Скопје – Карпош 1! 🎉🎉🎉

Среќниот добитник освои фантастичен износ од 1.579.623,00 мкд или нешто повеќе од 25.000 евра
Честитки до него! 👏👏👏

Додај коментар