Mozzart Промо

Нов милионер на ВЛТ апарати во Скопје – Стајковци

Нов Милионер Џекпот, овој пат на нашето уплатно место Скопје – Стајковци! 🎉🎉🎉

Среќниот добитник освои фантастичен износ од 1,657,467.00 мкд. 
Честитки до него! 👏👏👏

Додај коментар