Mozzart Промо

Честитки до победникот од третата етапа од ПОГОДИ НАЈГОЛЕМА КВОТА!

Овој месец најсреќната населба е ТАФТАЛИЏЕ! 🎉🎉🎉

Честитки до добитникот Ристо Нелковски кој со квота од 32,229.48 победи во третата етапа на ПОГОДИ НАЈГОЛЕМА КВОТА и го освои автомобилот Фиат 500 👏

Погледнете го победничкиот тикет

Додај коментар