Mozzart Промо

ВЛТ промоции на уплатни места

Во тек се промоциите на ВЛТ апарати преку промотивни ваучери, а ќе траат до 20.02.2020. Промоциите се во организација на Државна Видеолотарија на Република Македонија.

Пронајдете го вашето најблиско уплатно место на табелата, проверете го датумот на одржување и бидете таму! Ве очекува многу забава и бројни изненадувања!

Битола-5 – 28.11.2019

Битола-7 – 28.11.2019

Битола-2 – 28.11.2019

Скопје Припор – 04.12.2019

Скопје Драчево 2 – 04.12.2019

Скопје Кисела Вода – 05.12.2019

Скопје Лисиче 2 – 05.12.2019

Прилеп 5 – 11.12.2019

Прилеп 7 – 11.12.2019

Охрид 3 – 12.12.2019

Тафталиџе 1 – 18.12.2019

Топанско поле – 18.12.2019

Тетово 10 – 19.12.2019

Тетово 11 – 19.12.2019

Скопје Педагошка – 25.12.2019

Скопје Карпош 3 – 25.12.2019

Скопје Радишани – 26.12.2019

Скопје Илинден – 26.12.2019

Велес 4 – 22.01.2020

Гостивар 2 – 23.01.2020

Кичево 4 – 29.01.2020

Куманово 7 – 30.01.2020

Македонска Каменица – 05.02.2020

Радовиш 2 – 06.02.2020

Штип 1 – 11.02.2020

Струмица 2 – 12.02.2020

Кочани 4 – 19.02.2020

Кавадарци 3 – 20.02.2020

Додај коментар