Mozzart Промо

Доделување на наградата на победникот од третата етапа од наградната игра “Погоди ја најголемата квота и освој Fiat 500”

Заврши третата етапа од големата наградна игра на Mozzart обложувалници, ПОГОДИ НАЈГОЛЕМА КВОТА, а на уплатното место во Неготино, вчера го доделија првиот FIAT 500.

Ристо Нелковски од Скопје со добитен тикет и најголема квота од 32,229.48 ќе го вози прекрасниот автомобил Fiat 500, а покрај тоа може и да се пофали со одлична парична добивка!

Наградната игра не завршува тука, бидејќи играчите во Mozzart обложувалници имаат 4 шанси за 4 автомобили! Во тек е четвртата етапа каде победникот со најголема квота ќе освои Jeep Compass.

Третата етапа започна на 01.11.2019, а траеше до 30.11.2019. Во тек е четвртата етапа во која учествуваат тикетите за обложување уплатени во период од 09:00 часот на ден 01.12.2019 година до 21:00 часот на ден 31.12.2019 година и истите не учествуваат во ниту една од другите етапи.

По завршување на секоја етапа од наградната игра, системот се рестартира при што квотите од секоја завршената етапа не се префрлуваат и не учествуваат во било која следна етапа. Квотите со почеток на секоја нова етапа се бришат. Добитниот тикет со најмалку четири одиграни парови со најголема квота, покрај добивката, ќе биде награден и со еден од автомобилите Fiat 500 или Jeep Compass.

Минималната уплата по тикет изнесува 20 денари. Во случај двајца играчи да погодат идентична квота, предност има оној играч кој прв го уплатил тикетот. Во пресметка за награда не влегуваат системските тикети и тикетите со еден промашен пар кои остваруваат право на бонусот „Промаши, а наплати“ и Live Bet тикетите.

Целосните ПРАВИЛА НА ИГРА прочитајте ги ОВДЕ. 

Додај коментар