Mozzart Промо

Нови дресови за нови шампиони ФК Тиквеш од Кавадарци

Во рамките на Mozzart глобалната кампања „Нови дресови за нови шампиони“, фудбалскиот клуб Тиквеш од Кавадарци е целосно опремен со нова спортска опрема, подготвен за нови успеси и врвни резултати! ⚽️

Продолжуваме понатаму! 🤙

Додај коментар