Mozzart Промо

Нов милионер на ВЛТ апарати во Скопје – Црниче!

Нов Милионер Џекпот, овој пат на нашето уплатно место Скопје – Црниче! 🎉🎉🎉

Среќниот добитник освои фантастичен износ од 1.553.641,00 мкд!
Честитки до него! 👏👏👏

Додај коментар