Mozzart Промо

Mozzart прави милионери !!!

 

Честитки за нашиот добитник од Скопје на освоениот Милионер Џекпот.  Тој денот го започна на уплатното место Чаир Стадион и стана побогат за  1.418.114,00 МКД.

Браво мајсторе !!!

 

Додај коментар