Mozzart Промо

Бонус тикет – зголемени квоти!

Моzzart обложувалниците со акцијата „Бонус тикет“ со зголемени квоти ги наградува своите играчи кои се подготвени да одиграат на издвоените парови од понудата.

Во понудата има бонус тикети од најатрактивните светски лиги како што се англиската, француската, шпанската, Евролига…

Претворете ја својата верба во добра заработка!

 

Додај коментар