Mozzart Промо

Нов Милионер Џекпот во Скопје – Волково!

Нов Милионер Џекпот, овој пат на нашето уплатно место Скопје – Волково! 🎉🎉🎉 Среќниот добитник освои фантастичен износ од 1.583.572,00 мкд!
Честитки до него! 👏👏👏

Додај коментар