Mozzart Промо

Честитки до победникот од 4та етапа од Погоди најголема квота!

JEEP COMPASS-от оди во Ѓорче Петров 🎉🎉🎉

Честитки до Ангеле Нинески кој со квота од 5350,17 e победникот на четвртата етапа на ПОГОДИ НАЈГОЛЕМА КВОТА 👏

Победничкиот тикет можете да го погледнете на следниот линк: ⬇️⬇️
https://www.mozzartbet.mk/mk#/ticket-status/1526-2210664-1769

Додај коментар