Mozzart Промо

Доделен и четвртиот автомобил од големата наградна игра ПОГОДИ НАЈГОЛЕМА КВОТА!

Заврши последната, четврта етапа од големата наградна игра на Mozzart обложувалници, а на уплатното место Тафталиџе 2, вчера ја доделивме наградата – автомобилот Jeep Compass.

Во наградната игра „Погоди најголемата квота“ играчите имаа четири шанси за четири автомобили, а траеше од 30-ти август 2019 до 05-ти јануари 2020 година. Во првите три етапи доделивме три автомобили Fiat 500, a вчера го доделивме и четвртиот автомобил – прекрасниот Jeep Compass.

Среќниот добитник е Ангеле Ниненски од Скопје со добитен тикет и најголема квота од 5350,17!

Во првата етапа која траеше од 30 август до 30 септември 2019, победи Орце Груев од Неготино со добитен тикет и најголема квота од 18,270. Во втората етапа која траеше од 01 октомври до 31 октомври 2019, победи Игор Андевски од Скопје со добитен тикет и најголема квота од 11,501. Во третата етапа која траеше од  1 ноември до 30 ноември 2019, победи Ристо Нелковски од Скопје со добитен тикет и најголема квота од 32,229.  Четвртата етапа траеше од 1 декември 2019 до 05 јануари 2020 година.

Додај коментар