Mozzart Промо

Освоена добивка од 480,060 денари на ВЛТ апарати во Гостивар 4

Честитки до нашиот добитник од уплатно место Гостивар 4 кој освои фантастичен износ од 480,060 денари на ВЛТ апаратите!

Секој знае каде ВЛТ апаратите најмногу даваат!

Донеси одлука, Mozzart!

Додај коментар