Mozzart Промо

ЗА ПОГОЛЕМА ЕКО СВЕСТ, ПОГОДИ НАЈГОЛЕМА КВОТА!

Подготви се за уште една голема МОZZART наградна игра! Од 18 февруари до 27 април, погоди ја најголемата квота и освој го прекрасниот автомобил Volkswagen Passat Elegance GTE – Hybrid! Второ место освојува електричен мопед Capri Elettrico, а третото место добива електричен велосипед Viper 29” E-bike.

Во наградната игра „Погоди најголема квота“ учествуваат тикетите со минимум 4 парови со квота 1,35 или поголема од 1,35. Во игра не влегуваат тикети со еден промашен пар,  “системските” тикети, како и тикетите за обложување во живо. Почеток на одигрување на последниот спортски настан кој се наоѓа на тикетот мора да биде најдоцна до 21:00 часот на ден 27.04.2020 година. Победува добитниот тикет со најголема квота, кој ќе вози хибридниот автомобил Volkswagen Passat Elegance GTE – Hybrid.

За играта да биде уште поинтересна, направивме комбинација од двете најбарани Mozzart наградни игри. Па така, доколку тикетот е промашен, не очајувајте бидејќи во оваа наградна игра можете да го наплатите најголемото промашување! Секоја недела, тикетот со најголема квота и еден промашен пар добива еден електричен тротинет Xiaomi MI 365. Тоа значи дека вашиот тикет со еден промашен меч, иако не учествува во борбата за автомобилот, секоја недела е во игра за освојување на електричен тротинет.

Доделувањето на дополнителните 10 награди ќе се врши еднаш неделно во текот на целото времетраење на наградната игра. По завршување на секоја недела (етапа), системот се рестартира при што квотите од секоја завршена етапа не се префрлуваат и не учествуваат во било која следна етапа, ниту пак при извлекувањето на главните награди. Тикетите уплатени во периодот на траење на една недела учествуваат само во таа конкретна недела, и тоа:

1 етапа: 18.02.2020 (7:00 h) – 25.02.2020 (06:59 h)

2 етапа: 25.02.2020 (07:00 h) – 03.03.2020 (06:59 h)

3 етапа: 03.03.2020 (07:00 h) – 10.03.2020 (06:59 h)

4 етапа: 10.03.2020 (07:00 h) – 17.03.2020 (06:59 h)

5 етапа: 17.03.2020 (07:00 h) – 24.03.2020 (06:59 h)

6 етапа: 24.03.2020 (07:00 h) – 31.03.2020 (06:59 h)

7 етапа: 31.03.2020 (07:00 h) – 07.04.2020 (06:59 h)

8 етапа: 07.04.2020 (07:00 h) – 14.04.2020 (06:59 h)

9 етапа: 14.04.2020 (07:00 h) – 21.04.2020 (06:59 h)

10 етапа: 21.04.2020 (07:00 h) – 27.04.2020 (21:00 h)

Резултатите може да ги следите директно од нашите уплатни места, онлајн на сајтот www.mozzartbet.mk, како и на нашите социјални мрежи.

НАПОМЕНА:

До колку на тикетот имате пар со квота помала од 1,35 ( пример, 1,32 ), тој натпревар нема да се пресметува во вкупната квота за Наградната игра.

Донеси одлука и победи за себе и за екологијата!

 

 Целосните ПРАВИЛА НА ИГРА прочитајте ги овде.  

Image may contain: car

Додај коментар