Mozzart Промо

Освоена добивка од 270,020 денари на ВЛТ апарати во Прилеп-2

Освоена добивка на VLT апарати од 270,020 денари на уплатно место Прилеп-2. Честитки до добитникот!

Секој знае каде ВЛТ апаратите најмногу даваат!

Донеси одлука, Mozzart!

Image may contain: 1 person, sitting and text

Додај коментар