Mozzart Промо

Добитен е хуманитарниот тикет од викендов!

Хуманитарниот тикет за викенд ПОМИНА 🎯🎯🎯

И покрај одложениот натпревар Интер – Сампдорија, донесовме одлука да го исплатиме целиот износ од 60.079 денари, што Благоја Тодоровски ќе го донира во Универзитетската Клиника за Детски Болести во Скопје.

Додај коментар