Mozzart Промо

Ќе се обидам да си ја надминам сопствената квота од наградната игра!

Наш играч од Велес пред неколку дена убедливо се искачи на врвот на листата на моментално најголема квота. Добитниот тикет е со погодени 8 натпревари со вкупна квота 66964,61. Уплатата од 20 денари му донесе фантастична добивка од 1.540.186,00 денари.

„Не можев да поверувам кога видов дека тикетот е добитен. Интересно е што го пишав на брзина и без многу размислување, а повеќеto од натпреварите беа „на тепка“ одбрани. Најчесто немам конкретен тип на игра, а обично на тикет типувам од 7 до 10 парови.

Квота никогаш не бркам, но секогаш гледам уплатите да ми бидат со голем коефициент. Порано ги пратев натпреварите и пишував повеќе смислени тикети, а сега најчесто го пишувам тоа што ќе ми дојде во моментот и нормално, да биде со што поголема квота. Ќе продолжам да пишувам тикети со големи квоти, доколку успеам да си ја надминам квотата и уште повеќе да си ја осигурам победата и да го освојам прекрасниот автомобил Passat Hybrid.“ – вели среќниот велешанец.

Овој тикет е во игра за главната награда Volkswagen Passat Elegance GTE – Hybrid, која ќе трае до 27 април. Второ место освојува електричен мопед Capri Elettrico, а третото место добива електричен велосипед Viper 29” E-bike.

Додај коментар