Mozzart Промо

Нов Милионер Џекпот во Куманово-3!

Кој рано рани, џекпот ќари!

Куманово доби нов Милионер!
Наш редовен играч од утрово е побогат за 1.339.790 денари!
Честитки!!! 👏👏👏

Додај коментар