Mozzart Промо

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани клиенти,

Согласно последната донесена Одлука на Владата на Република Северна Македонија, која се однесува на мерките на превенција и заштита од ширење на вирусот Корона (COVID-19), сите уплатните места на Mozzart Bet ќе бидат ЗАТВОРЕНИ започнувајќи од ден 15.03.2020 година.

Уплатните места ќе бидат затворени се до донесување на дополнителни мерки од страна на Владата на Република Северна Македонија.
Сите неизвршени исплати ќе бидат реализирани по отварањето на Уплатните места.

Со почит,
Mozzart Bet Обложувалници

Додај коментар