Mozzart Промо

MOZZART СО ДОНАЦИЈА НАД 50.000 ЕВРА ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ

Mozzart досега донираше над 50.000 евра за борба против коронавирусот, наменети за подрачјата кои се најзагрозени од оваа пандемија. Препознатлива како општествено-одговорна компанија, настојува да биде вклучена во повеќе сфери и преку различни акции и кампањи да придонесе онаму каде што е најпотребно.

#дабидемеопштественоодговорни #седидома

Додај коментар