Mozzart Промо

Како да уплатам средства на кориснички налог?

Откако ќе се регистрирате нa www.mozzartbet.mk, потребно е да извршите уплата на средства на Вашиот кориснички налог.

1. Кликнете на Вашето корисничко име (во горниот десен агол)
2. Кликнете на полето УПЛАТА
3. Изберете “Bank Transfer” начин на уплата
4. Внесете го посакуваниот износ за уплата и кликнете ОК
5. Креираната уплатница покажете ја на шалтер во банка и извршете уплата.

ЗА СИТЕ УПЛАТИ НА ДЕПОЗИТ, ПОЧНУВАЈЌИ ОД ВТОРНИК (26.05.2020 година) СЛЕДУВА

100% БОНУС до 10.000 МКД!

Уплата на средства преку уплатница во банка или пошта

Уплата на средства може да извршите преку е-banking, преку уплатница во банка или пошта на следните трансакциски сметки на ДЕЛТА БЕТ ДОО Скопје, MOZZART Македонија.

          NLB Банка     210-0638626101-05

          HALK Банка   270-0638626118-58

НАПОМЕНА: Задолжително во полињата за Повикување на број (задолжување/одобрување) да биде внесен Вашиот матичен број, односно матичниот број кој е внесен при регистрацијата/активацијата на Вашиот кориснички налог.

УПЛАТА ВО РАБОТЕН ДЕН
До колку извршите уплата до 14:00 часот, средствата ќе бидат префрлени на Вашата сметка на корисничкиот налог во истиот ден, најдоцна до 23:59 часот.
До колку извршите уплата по 14:00 часот, средствата ќе бидат префрлени на Вашата сметка на корисничкиот налог следниот работен ден, најдоцна до 23:59 часот.

УПЛАТА ВО НЕРАБОТЕН ДЕН И ПРАЗНИК
До колку извршите уплата во неработен ден, средствата ќе бидат префрлени на Вашата сметка на корисничкиот налог првиот следен работен ден, најдоцна до 23:59 часот

 

Пример на пополнета уплатница прикажан на сликите подолу:

 

 

Додај коментар