Mozzart Промо

Дали знаеш кога е вистинското време за обложување во живо? Во MOZZART е секогаш вистинско време, бидејќи нашите играчи ги навикнавме на најголеми квоти во понудата за обложување на натпревари кои се во тек. Но, што ако ти кажеме дека тие квоти можат да бидат уште ПОГОЛЕМИ?

Искористи ја специјалната понуда „ТОП МИНУТА“, бидејќи во 30-та, 50-та, 60-та и 75-та минута квотите значително се зголемуваат на сите фудбалски натпревари од понудата! Толку многу се зголемуваат, што на ниедно друго место во светот нема да пронајдеш поголеми! Кликни и увери се!

Додај коментар