Mozzart Промо

Играј ОНЛАЈН преку Mozzart Bet мобилната апликација

Твојата омилена обложувалница, достапна и онлајн!

Сакаш да одиграш онлајн тикет било каде и било кога?

MozzartBet апликацијата ти овозможува да ги користиш сите наши услуги 24 часа дневно!

  • Комплетна понуда за спортско обложување
  • Онлајн обложување достапно преку вашите уреди 24/7
  • Проверка на статусот на вашиот тикет
  • Преглед и следење на одиграните тикети по денови
  • Сите резултати во живо на едно место

… и уште многу друго!

Донеси одлука, Mozzart.

Корисниците на Андроид телефони може да ја преземат апликацијата од овде:

Корисниците на IOS телефони може да ја преземат апликацијата од овде:

 

 

Додај коментар