Mozzart Промо

ДУПЛИРАЈ ЈА УПЛАТАТА

Како до 100% бонус на прв депозит? 

  1. Регистрирај се на www.mozzartbet.mk
  2. Уплати средства на корисничка сметка
  3. Одиграј тикети во обложување Во живо, со минимална квота 1.10, чија вредност на уплатата учествува со 20% или одиграј еден или повеќе класични спортски тикети со најмалку 4 натпревари со минимална поединечна квота по натпревар 1.35 чија вредност на уплатата учествува со 100%.
  4. Оствари право на 100% БОНУС – „Сврти“ го уплатениот депозит 4 пати и бонусот 100% се пренесува на твојата корисничка сметка.

Максималниот износ на бонус на средства изнесува 10.000 денари.

На пример, ако извршите уплата на депозит од 1.000 денари, вие имате право на бонус до 1.000 денари. Бонусот ќе биде префрлен на вашата корисничка сметка доколку ги исполните условите, т.е. одиграте тикет или повеќе тикети со најмалку 4 натпревари со минимална поединечна квота 1.35 и вкупна вредност на уплата од 4.000 денари за класични тикети од спортско обложување или одиграте тикети во обложување Во живо со минимална квота 1.10 и вкупна вредност на уплата од 20.000 денари.

 

Примери за играчи:

Класично спортско обложување

Пример 1: До колку на вашата сметка веќе имате износ од 3.000 денари, во периодот на промоцијата извршите уплата на депозит од 1.000 денари, вие стекнувате право на бонус од 1.000 денари доколку ги исполните условите, т.е. одиграте тикет или повеќе тикети со вредност на уплата од 4.000 денари, а на тикетот/тикетите имате минимум 4 натпревари со минимална квота на поединечен пар 1.35. Значи, ако во овој случај веднаш одиграте еден тикет од 4.000 денари на кој има минимум 4 натпревари со минимална квота 1.35 по натпревар, автоматски добивате бонус од 1.000 денари. Или, ако одиграте 10 тикети со единечна уплата од 400 денари по тикет, а секој од тие 10 тикети ги усполнува условите (минимум натпревари 4, со минимална квота 1.35 по наптревар), имате право на бонус од 1.000 денари.

Пример 2: До колку на вашата сметка веќе имате износ од 1.000 денари, во периодот на промоцијата извршите уплата на депозит од 500 денари, вие стекнувате право на бонус од 500 денари, доколку ги исполните условите, т.е. одиграте тикет или повеќе тикети со вредност поголема од 2.000 денари, а на тикетот/тикетите имате минимум 4 натпревари со минимална квота на поединечен пар 1.35.

Обложување Во живо

Пример 3:До колку на вашата сметка веќе имате износ од 1.000 денари, во периодот на промоцијата извршите уплата на депозит од 500 денари, вие стекнувате право на бонус од 500 денари, доколку ги исполните условите, т.е. одиграте тикет или повеќе тикети во обложување Во живо, со минимална квота 1.10 и со вредност поголема од 10.000 денари.

 

  • За сите уплати на депозит над 10.000 денари, максималниот можен бонус е 10.000 денари.
  • Во ослободувањето на бонусот средствата, вредноста на уплатата за класичното спортско обложување учествува со 100%. За тикетите уплатени во обложување во живо, вредноста на уплатата учествува со 20%.
  • Секој корисник има право да ја искористи оваа промоција само еднаш, односно само за првиот следен депозит почнувајќи од 26.05.2020 г.
  • Откако корисникот ќе ги ослободи бонусот средствата, истиот може да го користи во игра за обложување или да го исплати во полн износ.
  • Сите остварени добивки на тикети уплатени со бонус средства корисникот ги добива на евиденциската сметка.
  • Крајниот рок за ослободување на бонусот е 90 дена.

* Системските тикети не ги исполнуваат условите за ослободување на бонусот.

Промоцијата е активна од 26.05.2020г. (вторник)

 

 Прочитајте ги целосните правила на овој линк

 

ДОНЕСИ ОДЛУКА И УПЛАТИ ВЕДНАШ

 

Додај коментар